Mielieji, turbūt daug kas iš jūsų norėtų pradėti savo verslą? O gal pasiūti madingų drabužių kolekciją? Atidaryti siuvimo atelje ar drabužių taisyklą?
Galbūt tiesiog norite siūti sau, nes jus įkvepia " Valentino", "Dior" ar "Prada" ir trečiadienį vietoj nuobodžios ataskaitos darbe naršote internete ir planuojate naujo sijono ale "Ralph Lauren" pasiuvimą artimiausią savaitgalį...
Manau, daug kas iš jūsų dievina lepinti savo artimuosius, juk siuvimas tai priemonė išreikšti meilę ir rūpestį šeimai - pasiuvus vyrui šiltą, vilnonę liemenę kurį šildys jį žiemą darbe. O kostiumai vaikų pasirodymams darželyje, mokykloje ar šokių būreliui? Ką jau kalbėti apie namų apyvokos reikmenys - nuo patalynės ir staltiesės, iki mielo, naminio žiursto...
Galbūt būsite drąsesni ir nuspresite užsidirbti pardavinėdami savo rankų darbo siuvinius Kaziuko mugėje ar on-line parduotuvėje?
Siuvimas tai kūryba, o kūryba tai jėga, hobis, fantazija, vystimasis. Kūryba kaip ir svaja - neturi ribų. Siuvant iš kokybiškos medžiagos išskirtinio dizaino drabužius, kurių nerandate parduotuvėse ar kurie kainuoja šimtus ar net tūkstančius eurų, jus visada atrodysite išskirtinai, taip pat, jus sutaupote pinigų, kuriuos galite išleisti originaliems aksesuarams, rankinėms ar brangioms dovanoms savo artimiesiems.
Įgyvendinkite savo svajas, nes stebuklai nutinka tiems, kas jais tiki. Kas atidžiai klausosi ir girdi save.
Ar dažnai pabaigiat kažką dar net nepradėjus? Ir tik todėl, kad sau galvoje pripaišėte neįmanomų dalykų, sunkumų, nesėkmių, su kuriais jums atrodo jus niekada nesusidorosite?
Iš tikrųjų viskas labai paprasta. Ir siūti paprasta. Aš tuo įsitikinau pati, kaip ir tuo, kad negalima nustoti svajoti, kūrti, mokytis ir tobulėti.
Norint kažką pasiekti - vieną dieną teks pradėti veikti. Norint išmokti užsienio kalbą, jums vieną dieną teks prisėsti prie knygų. Niekas negimė mokėdamas.


                             * * *
" Jei nori turėti tai, ko niekada neturėjęs - teks daryti tai, ko niekada nedaręs".
Coco Chanel



            

Paveikslėlis iš internetinės parduotuvės:
http://siuva.lt/                                         

Komentarai